top of page
IMG_6764_edited_edited.jpg

“El que més estimo d'aquesta feina és sentir-me part d'un projecte aliè on em puc posar al mateix nivell que les persones que el formen, duent la música a un altre estadi. Gaudir del vincle personal que es genera en un espai de creació. Compartir i aprendre junts.”

Em dic Guillem Vives (Willow) i sóc del Maresme. He format part de diversos projectes com a bateria, dj, productor i compositor, implicant-me, aprenent i gaudint al màxim de cada oportunitat.

Sóc tècnic de so i productor audiovisual, graduat al CP Villar. A l’acabar els meus estudis vaig passar un temps formant-me a "La Panchita Studio" acompanyat d'en Gerard Casajús "Chalart58". Aquesta experiència em va aportar la inspiració necessària per emprendre el meu camí com a productor musical, unint la meva formació amb allò que he fet sempre.

Actualment, estudio a l'Escola de Música Moderna de Badalona "EMMB" amb l'objectiu de perfeccionar tots aquells coneixements musicals i interpretatius que, fins ara, havia adquirit de forma autodidacta.​

Vull seguir aprenent cada dia més dels diferents reptes que la vida em posa al davant. Conèixer-nos, fer música, trobar allò que no ens agrada i convertir-ho en el que és imprescindible.

bottom of page